Ülkemizde en çok kullanılan 5 erkek ismi şöyle:
Mehmet
Mustafa
Ahmet
Ali
Hüseyin
Ülkemizde en çok kullanılan 5 kadın ismi şöyle:
Fatma
Ayşe
Emine
Hatice
Zeynep
Ülkemizde en çok kullanılan 5 soyad şöyle:
Yılmaz
Kaya
Demir
Şahin
Çelik
Ülkemizde en çok kullanılan 5 erkek ismi şöyle:
Mehmet
Mustafa
Ahmet
Ali
Hüseyin
Ülkemizde en çok kullanılan 5 kadın ismi şöyle:
Fatma
Ayşe
Emine
Hatice
Zeynep
Ülkemizde en çok kullanılan 5 soyad şöyle:
Yılmaz
Kaya
Demir
Şahin
Çelik
isimimin 4. olması beni hiçte sevindirmediçok sıradan ve çok kısa yinede bu bilgiyi verip beni üzdüğün için tşk ederim prenses hanım
kısa olsun öz olsun =)
Ülkemizde yaklaşık her 1,227 kişiden birinin adı Aykut (muş ) =)
adımı bilmem ama soyadım Türkiye'de tek.
aYKo Nickli Üyeden Alıntı [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla]
merak ettim şimdi soyadın neki ?
meraklıyım dimi
benimde isminin çok oldugunu sanmıyorum ama olsada nolcakki![]()
merak ne güzel şey
güzel şey merak =)
söylerdim ama 2. bir ortak olmasını istemem
tek olmak güzel =)
bencede merak güzel şeysöleyince tek olmama ihtimalinmi varki ? ( yani duyan soyisminimi taklit eder sence? )bi çok merak konusuda daha oluştu bende hehe
![]()
bnm de soyadım Türkiye'de tek hnnhhhhhhhh![]()
patron yarısısın dee,buraya sölee
baayaN kıskanmayın lütfen =)
sizin tek olamaz sadece benimki tek![]()
bnm ismim yok ama 2. ismim var XD
Buradan isminizle ilgili bilgiileri öğrenebilirsiniz.
[Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla]
aYKo Nickli Üyeden Alıntı [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla]
sanırım soyadın 'tek'buda değilse artık napıyım merakta bi yere kadar
![]()
tek değil benimkisi yani tek de o tek bu tek değil =)
ama tek de kısa ve öz tavsiye edebilirim =)
iyice kafam karıştı süpertavsiye edersen o zamn tek olmaski hem kim soyadını değiştirmek ister cık cık
![]()
yok ya Tek tek değildir elbet de güzel o bakımdan =)
konu güzel olmasıysa en güzel soyadı benim![]()
ÖZLEM Türkiye'de en çok kullanılan 15. isimmiş
Ülkemizde yaklaşık her 174 kişiden birinin adı ÖZLEM ve ismin yaygınlık oranı binde 5.74
o da güzel![]()
Önümdüş,Arkam aşk,Sağım acı,Solum sevda…
Ne seni sevdigimden eminimNe vazgecebilecegimdenGözlerine baktığımda benimsin amaKimbilir yüregin kimlere ait...
EYLEM Türkiye'de en çok kullanılan 254. isim (... 252. [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla], 253. [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla], 254. [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla], 255. [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla], 256. [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla], ...). Ülkemizde yaklaşık her 1,052 kişiden birinin adı EYLEM ve ismin yaygınlık oranı binde 0.95.
EYLEM adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 01-01-2010 21:47 itibariyle yaklaşık 69,324 kişinin isminin EYLEM olduğu ve EYLEM isimli kişi sayısının her yıl ortalama 1129 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
o kadarda fasla deilmiş eyü bari![]()
...Uzaksın,Yakınsın,Özlenensin...Ama bugün değil yarın gibi bir "şey" sin sen....
AYÇİN Türkiye'de en çok kullanılan 1202. isim (... 1200. [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla], 1201. [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla], 1202. [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla], 1203. [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla], 1204. [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla], ...). Ülkemizde yaklaşık her 14,724 kişiden birinin adı AYÇİN ve ismin yaygınlık oranı binde 0.07.
iyiymiss biliyordum zaten ismimin az kullanilip, özel oldugunu
![]()
yinede didikleyim didim
![]()
içim'de iç ses /dış ses kapışması var !
iç sesi'me ayakta alkış varken
dış ses'ime olanca küfür'üm var
Kisa ve "ÖZ" olsuun demissiniz yukarida sayin admin
burdan yola ciktimda
bu cümleye ÖZlü bir cevap vermis oldummuki
<<< not:ne dedigini suan kendide pek anlamadi uykulu normal![]()
Konu KaRaGüL tarafından (31-05-2010 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir.
içim'de iç ses /dış ses kapışması var !
iç sesi'me ayakta alkış varken
dış ses'ime olanca küfür'üm var
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)