Çarşı
UltrAslan
Gfb
Karadeniz Fırtınaları
Çarşı
UltrAslan
Gfb
Karadeniz Fırtınaları
Çarşı
UltrAslan
Gfb
Karadeniz Fırtınaları
´ßuqun KederLiyim, ´ßeterim Buqun..'
´Sesime Ses ´Deqse CıqLık oLuyor..'!
´Ü$üyor Toprak, Ta$Lar Ü$üyor..'
´VusLatı Yakın Eden YoLLar ´ü$üyor....
uA tabiki
gєçмιş кöтü ∂єğιℓ∂ιя..
öηємℓι σℓαη güzєℓ αηıℓαяı
нαтıяℓαмα,кöтü αηıℓαяı уσк
ѕαуαвιℓмє вє¢єяιѕιηє ѕαнιρ σℓαвιℓмєуι
вє¢єяєвιℓмєктιя
ÇaRşI tabi ki...Dünyanın sayılı taraftar gruplarından olur kendileri,Türkiye'de de 1 numara
Hiç kimsenin kalbi doğuştan taştan değil aslında...Gelenler giderken yıprattıkça taşlaşır kalp...Kalbim taştan,artık kimse üzemez beni!!!
şimdi fark ettim..bi sorun mu var bende mi öyle görünüyo..üni ye türbanlanla girilirmi diye bir başlık amaa anket en iyi taraftar grubu ile ilgili..
gєçмιş кöтü ∂єğιℓ∂ιя..
вє¢єяєвιℓмєктιя
Tabiki çArşı Tek geçerim
Siyah Beyaz Tek Büyük Aşk BeşiktAŞK![]()
Sanırım başlık ile içerik birbirini tutmuyor yada ben yanlış görüyorum
BAŞLIK:"Üniversitelere türbanla girilebilmeli mi"
İÇERİK (ANKET): "En iyi taraftar grubu...
Neyse ben trabzonsporluyum
Karadeniz Fırtınası diyorum .P
Farkettim girince Türban - Tribün yanlışlığını ama baktımki beşiktaş var Çarşı var orda işaretimi koydum çıktım...![]()
Hiç kimsenin kalbi doğuştan taştan değil aslında...Gelenler giderken yıprattıkça taşlaşır kalp...Kalbim taştan,artık kimse üzemez beni!!!
aferin sana..senden de bu bekleniyodu zaten![]()
gєçмιş кöтü ∂єğιℓ∂ιя..
вє¢єяєвιℓмєктιя
başlık düzenlendi =)
En İyi Taraftar Grubuda tartışmasız......
![]()
SARI LACİVERT EN BÜYÜK
FENERBAHÇE
![]()
tabiki gençfenerbahçelilergfb
aTaM iZiNDeYiZ ÇüNKü BiZ FeNeRBaHÇeLiYiZ ...
´ßuqun KederLiyim, ´ßeterim Buqun..'
´Sesime Ses ´Deqse CıqLık oLuyor..'!
´Ü$üyor Toprak, Ta$Lar Ü$üyor..'
´VusLatı Yakın Eden YoLLar ´ü$üyor....
Böyle bir tartışmaya bile girmek yersiz... Biz türkiye ile uğraşmıyoruz bizi dünya konuşuyor... Türkiyede tek gerçek taraftar topluluğu tartışmasız ÇARŞI !!!
NoNaMe Nickli Üyeden Alıntı [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla]
Bu KoNuDa Ne TaRTıŞMaK Ne De ANKeT GeReKLi
TaBiKiDe;
FeNeRBaHÇe
![]()
![]()
нéя кaяéѕι
ѕιуaнa вσуaимιş вiя вυLмacaуιм.
çözмéуé çaLιşтιкça içiмdé кaувσLυяѕυи..
SeNi UNuTMaK İÇiN
SoN DeFa ÖZLüYoRuM....
KöPeKLeR GiBi HaWLaYaN ACıLaRıMıZ SuSSuN...
bu konuda bişi söylemeye gerek yok sanırım türkiyede bi avrupa kupası bile olmayanlarıda bu gruba nasıl dahil edersiniz.önce bi iki tane avrupa kupası alsınlarda öyle anketlere dahil olsunlar...tek gerçek var o da GA-LA-TA-SA-RAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
helalll sana Cenk abi =)
ultrAslan oleyyyy![]()
ben cimbomluyum ancak tarafsız bir gözle ve üzülerek söylüyorum ki bence çarşı en iyi taraftar grubu.
Konu banditto tarafından (18-07-2009 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.
İşte objektif sportmen banditto...sanki bu ankette hangi takımı tutuyorsunuz sorusuna cevap verilmiş...ya da hangisinin daha çok taraftarı var..
taraftar grubu dediğiniz zaman
bir tanedir... Eşi yoktur
evet hem objektif hem de sportmen olduğum söylenirgeçen sene beşiktaş-liverpool maçında, dünyanın en iyi taraftar grubu sayılan liverpool taraftarları bile ayakta alkışladı ve kendilerinden daha iyi olduğunu kabul etti.
maçı anlatan spiker "ben böyle bişey görmedim!" diye diye bi hal olmuştu... her ne kadar o maçın rövanşı tatsız sonuçlanmış olsada o maç dillere destandı...Çarşı dünyaya duyurmuştu kimin taraftar grubunun daha iyi olduğunu...
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)