Ohh ohh bizde muhabbet ve komedi sınırsızkafanızı sıkmayın hiç o konuda ama nasıl geliceksiniz hala düşünüyorum.
Ohh ohh bizde muhabbet ve komedi sınırsızkafanızı sıkmayın hiç o konuda ama nasıl geliceksiniz hala düşünüyorum.
bu ne ki yaa ... siz parti düzenliyorsunuz :S ben vazgectim gelmıyorumm![]()
aykut abi bi cözüm bulur onun davetlısıyım yaa![]()
pardon ama siz ne arıyodunuz ki ? parti işte hem muhabbet hem eğlence..parti de öyle olur zaten değilmi ?Gözen Nickli Üyeden Alıntı [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla]
![]()
gєçмιş кöтü ∂єğιℓ∂ιя..
öηємℓι σℓαη güzєℓ αηıℓαяı
нαтıяℓαмα,кöтü αηıℓαяı уσк
ѕαуαвιℓмє вє¢єяιѕιηє ѕαнιρ σℓαвιℓмєуι
вє¢єяєвιℓмєктιя
Ya tamam müzikte olsun istiyosanız ben ayarlarım size göre bişeyleroyun havası falan
![]()
müzikte de sınır yok her telden var bizde..disco,R&B,HipHop,Jazz,Oyun Havası,Arabesk,Pop,Metal..çeşit çok.. o konuda kafanızı yormayın..![]()
gєçмιş кöтü ∂єğιℓ∂ιя..
вє¢єяєвιℓмєктιя
Neyse biz yazın gelelim en iyisi malum havalar falan hem mangal partisi yaparız partinin amacını buldum sonunda =)
ya ben geicem de aykut abiyi beklıyorum agac oldum yeserdım ama aykut abi hala gelmedi... şimdiye coktan ordaydık![]()
ayk® Nickli Üyeden Alıntı [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla]
aaa süper olur valla..hem beli yarına kadar sınır ı da açarlar..(malum kardan dolayı sınıra doğru olan tüm yollar kapanmış)![]()
gєçмιş кöтü ∂єğιℓ∂ιя..
вє¢єяєвιℓмєктιя
aykut abi insan söyler gözen gıtmıyoruz diye beklemekten agac oldumm .....![]()
yazının büyüklüğüne bakılırsa sinir durumları falan da olmuş..biz yavaş yavaş uzayalım aykut ile gözen arasında bi kavga çıkacak![]()
gєçмιş кöтü ∂єğιℓ∂ιя..
вє¢єяєвιℓмєктιя
bende tam arıyordum seni Gözen çok pardon canımın içisi =)
Kaç kaç kaç gözen yağmaya başladı arada bizde kalmayalım![]()
halit kaçar..uykum geldi valla gözlerim kapanıyo..yarın erken gelin mangalı yakması hazırlaması falan işler var hepsini bize yüklemeyin..![]()
gєçмιş кöтü ∂єğιℓ∂ιя..
вє¢єяєвιℓмєктιя
nese abim saglık olsun... senin canın saagolsun ya önemli deil.... alt atrafı yeşerdimmm...
ben kavga etmem korkma yaa... o aykut abiye olan sevgimden ....
ben zaten zor okuyordum iyi oldu benim içinde
tşk ederim cnm her zamanki gibi yine çok naziksin![]()
Ahh ahh evde yine herkes döküldü bi ben kaldım tek başıma![]()
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)