AykoCity.Com'u Nereden Duydunuz ??
Ankette oy kullanan arkadaşlar cevabını mesaj olarakda yazarlarsa sevinirim![]()
Google Arama Motorundan
Forum Görevlilerinden
Arkadaşımdan
Diğer Web Sitelerinden
Dosya veya Programlardaki Linkten
AykoCity.Com'u Nereden Duydunuz ??
Ankette oy kullanan arkadaşlar cevabını mesaj olarakda yazarlarsa sevinirim![]()
kalplerde 1 numarayız dünya sıralaması ne ki ibo =)
forum sahibi bi yakinim olur
seneler önce forumda yorumları ve ilginç oyunlarıyla bi çocuk tanıdıydım sonna o çocuk büyüdü büyüdü kendi forum sitesini kurdu bu hale getirdi
pekde güzel bi site kurdu tü masallah
ben kimim burası neresi![]()
...Uzaksın,Yakınsın,Özlenensin...Ama bugün değil yarın gibi bir "şey" sin sen....
Ben qooqLe dan buLdum tesadüf siteniz çoq qüzeL![]()
beni tanırsınız bn güray mrt_ nin yiğeni
MiHRaCe hoşgeldin..
Güray seni hiç unuturmuyuz tekrar hoşgeldin aramıza... =)
abicim siten çok harika nazar değmez inşallah senin ellerinin değdiği ve yüreğinin olduğu yer zaten çok güzeldir
saol aykut abi
Ben önce arkadaş vasıtasıyLa=) Sonra arkadaş yok oLdu ben buralarda kaldım işte =)
Önümdüş,Arkam aşk,Sağım acı,Solum sevda…
Ne seni sevdigimden eminimNe vazgecebilecegimdenGözlerine baktığımda benimsin amaKimbilir yüregin kimlere ait...
ablamdan duydum))
´ßuqun KederLiyim, ´ßeterim Buqun..'
´Sesime Ses ´Deqse CıqLık oLuyor..'!
´Ü$üyor Toprak, Ta$Lar Ü$üyor..'
´VusLatı Yakın Eden YoLLar ´ü$üyor....
tesadüf oLdu![]()
NoNaMe Nickli Üyeden Alıntı [Paylaşım Adına Üyelik istiyoruz :) Bekleme,Düşünme Üye olmak için Tıkla]
Ablanı tanıyor muyum acaba
...k a t i Lo L u rm ub i ri n s a ni ç i n d é k i n iö L d ü r ü r s é ?
Google Arama Motorundan
bişiler arıyodum kendimi bu adreste buldum sonra baktım üye olmuşum ve burdayım![]()
Nedenini soRma [u]mutsuzLugumun..
ne cennet kokabiliyorum, ne cehennem yanabiliyorum..
kendimsiz bir kent kuruyorum yokluğunun sokağına..
(d)üşüyorum..
ben bi gün böyle geçip gidiyodum bi baktım ayko cıty varmış ....sonra koştum geldim buraya iyi ki gelmişim bak ne güsel herkesler burdaymışş...![]()
nerden bulduysanız iyi yapmışsınız
iyiki varsınız arkadaşlar =)
Ben Diger Siteniz Driver Sitesinden Gördüm
aramıza hoşgeldin Maviş
sitemizde güzel zaman geçirmeni dilerim![]()
Tşkler Abi Geçiriyorum Zaten Çok Güzel
Ya ben aslında hatırlamıyorum...bundan önceki aykoland ve ondan önceki aykoland'de de üyeydim ama nasıl üye olmuştum hatırlamıyorum,sanırım kardeşim sebep olmuştu...son haline ise zaten nerde bu aykoland ne olduda kapandı gitti diye bakınıyordum buldum gene geldim![]()
Hiç kimsenin kalbi doğuştan taştan değil aslında...Gelenler giderken yıprattıkça taşlaşır kalp...Kalbim taştan,artık kimse üzemez beni!!!
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)