zarif güsell estetik teşekkürler..
10.su cok güzelmiş..
- RespectTheSéx -
Hepsi birbirinden güzeL
,,,TeşekkürLer,,,
Önümdüş,Arkam aşk,Sağım acı,Solum sevda…
Ne seni sevdigimden eminimNe vazgecebilecegimdenGözlerine baktığımda benimsin amaKimbilir yüregin kimlere ait...
ayy bende istiom diecem ama biz düün bile zor yaparüzz![]()
...Uzaksın,Yakınsın,Özlenensin...Ama bugün değil yarın gibi bir "şey" sin sen....
aman kadehi napıcan çok lazım sanki boşver![]()
sen evlen kadehler aykocity den abla =)
göbiş bu ayko öyle bi söyledi ki sanki sen evde kalmışsında sen evlen yeterki diyoo
![]()
![]()
ay bu kadar olur göbiş...senin yazdığını okumadan dedimki amaninn aykurdum acep bana evde kaldin evlen yeterki mi demek istio dedüm sen yazmışsın
gerçi banada artık imkansız geliyi yinede zorliycem o uyuzu hazır kadehlerümüde alıonus![]()
...Uzaksın,Yakınsın,Özlenensin...Ama bugün değil yarın gibi bir "şey" sin sen....
est. ben öyle birşey dermiyim bu zamana kadar seni farketmeyenler utansın =)
bu zamana kadar seni almayan eniştem erhan utansın diecektün eralde dimi aykurdum
![]()
evet abla tamda öyle dicektim klawyemden aldın lafı =)
Yahu sevgililer gününde çanakkalenin altını üstüne getirdim şöyle güzel kadehler bulamadım...Neyse yıldönümümüze artık,nereden temin edebiliriz acep??
Hiç kimsenin kalbi doğuştan taştan değil aslında...Gelenler giderken yıprattıkça taşlaşır kalp...Kalbim taştan,artık kimse üzemez beni!!!
Müthiş güzeller.. Ama bi işime yaramaz şu an![]()
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)