ILK OLARAK YAPMAMIZ GEREKEN: 1. EXPERT MODE 2. FARE (MAUS) ILE MUZIK IBRESININ ÜSTÜNE GIDIP SAG TUS TIKLAYIN 3. FARE (MAUS) ILE AUDIO...
arkadaslar ben radyomu actim yayin acabiliyorum fakat sitemde flatcast görünmüyor.chat yapilabilecek yer yok ve siteme girenler müzigi...
merhabalar arkadaslar, Ben sitemde flatcast sayfasinin adresini link olarak vermek istiyorum.yani dinleyicilerin sitemden üye olmak icin direk oraya...
merhaba arkadaslar,benim bir sorum var bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardim ederse cok sevinirim.yeni bir laptop aldim önceden yayin actigim...
Defalarca sorulan bir soru FLATCAST Radyoyu siteye eklemek Radyoyu siteye eklemek icin flatcastdan gelen E-Mailde HTML kodu var bunu sitenize...
Bazi durumlarda Kayit defterine yani regedit'e ulasamayiz, normalde kisaca ulasma yolu Baslat>>Calistir ve regedit yazarak olur. Eger bu islemi...
Flatcast ile ilgili teknik bir sorun oldugunda ve duzeltilemiyorsa yapilacak tek sey flatcasti silip yeniden yuklemektir, bunuda asagidaki...
Almanca: Zu diesem Fehler ist leider keine Meldung verfügbar. İngilizce: There is no message available. Türkce: Bu hata için rapor...
Radyo ekranina sanatci simini veya sarki ismini veya toplam dinleyici sayisini yazmak icin kisa komutlar #A - Sanatçı isimi #C - Radyodaki...
1 üye bu forumda bulunuyor. (0 kayıtlı üye & 1 misafir.)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları
منتديات.كوم - منتديات دوت كوم